perjantai 11. elokuuta 2017

Elokuun tarjoustuotteen Satulatuoli Toppen kasausohje

Heippa hei! Kerronkin alkuun vähän kuulumisia.

Heinäkuun olimme Kimeikalla kesälomilla ja nyt ollaan palailtu takaisin. Suomessa kesäloma-aika on tuo heinäkuu ja useat toimistot ovat lomilla. Silloin oli muutamat kalustetehtaat kiinni ja maahantuojat myös lomilla. Meilläkin oli Kimeikan myyntinäyttely kokonaan kiinni pari viikkoa. Italiassa vietetään taas kesälomia nyt elokuussa ja siellä on Kastelin ja Della Roveren tehtaat lomilla ja heidän kalusteissa on pieniä viiveitä normaaleissa toimitusajoissa. Virossa oleva Standardin tehdas on palannut lomilta ja tuotanto on taas aloittanut. Heidän tuotteissa saattaa vielä elokuussa olla vähän pidemmät toimitusajat, mutta ei pahasti. Maahantuojilla kuitenkin täyttyvät varastot nyt elokuussa, että saadaan toimitettua kalusteita nopealla aikataululla. Nyt syksyllä alkavat monella opiskelut tai kesän jälkeen uusi työ ja on ajankohtaista hankkia työpöytä ja työtuoli. Toimistoilla on usein syksyllä aika uusia työpisteitä ja monet siirtyvät normaalista työpöydästä ergonomiseen sähkötyöpöytään. Tärkeää on myös hankkia sähkötyöpöydän kanssa, työtuolin lisäksi, esim. seisontamatto tai / ja satulatuoli, jotta työasentoa muistetaan, (sekä on mahdollisuus!) vaihdella päivänaikana. Mielestäni sopiva tarjoustuote näin kesän loppuun ja syksyn alkuun on satulatuoli. Kimeikan verkkokaupan www.toimistokalustaja.fi elokuun 2017 tarjoustuote on Satulatuoli Toppe 10.

Satulatuoli Toppe 10

Edullinen Satulatuoli Toppe 10 on verhoiltu mustalla keinonahkalla ja istuimen pohjamateriaali on polypropeenia. Tuolissa on musta muovinen jalkaristikko, jonka halkaisija on 56 cm. Ristikossa on mustat pehmeät kalustepyörät, jotka ovat tarkoitettu kovalle lattialle. Satulatuolissa on korkeudensäätö kaasujousella 53- 72 cm. Satula-istuimen leveys on 40 cm ja syvyys 39 cm. Toppe 10 on edullinen perus satulatuoli. Jos halutaan, että satulatuolissa on aito nahka verhoilu ja että jalkaristikko on krominen ja korkeudensäädön lisäksi on myös kallistuksensäätö, löytyy valikoimasta Satulatuoli Toppe 40. Hinnaltaan on Toppe 40 melkein tuplaten Toppe 10 arvokkaampi. Normaali toimitusaika tämän sarjan satulatuoleille on noin 1 - 2 viikkoa tilauksesta. Toppe satulatuolien takuu on 2 vuotta.

Satulatuoli Toppe 10 kasausohje


Kasasin meille myyntinäyttelyyn Satulatuoli Toppe 10 mallikappaleen ja se kävikin helposti ja nopeasti. Tässä kuvien kera miten kasasin ja minun ohjeeni satulatuolin kasaukseen :)

Satulatuoli Toppe 10 on mukavan kokoisessa paketissa, joka voidaan lähettää helposti postipakettina. Me lähetämme Kimeikalta paketteja PostNordin kautta ja tämmöinen satulatuoli saadaan lähetettyä ympäri Suomea ihan sopusuhtaiseen hintaan. Eli tuolin voi helposti tilata verkkokaupastamme ja voin laskea toimitukselle hinnan etukäteen, kun saan tietooni postinumeron. Paketin koko on 56x54x23 cm.
Paketin sisältä löytyy satulatuolin osat: ristikko, pyörät, kaasujousi, mekanismi, istuin ja lisäksi ohjelappu kasaukseen. Eli aika monessa osassa on satulatuoli mielestäni! Useassa satulatuoli mallissa on mekanismi valmiiksi kiinni istuimessa, mutta tässä mallissa ei ole.
Sitten onkin aika laittaa satulatuoli kasaan! Ensin painetaan kalustepyörät paikoilleen jalkaristikkoon. Jotkut oli aika hankalia ja sai painaa kovaa ja vähän "venksuttaa" ja painaa samalla paikoilleen. Mutta sainpas ne laitettua!
Sitten otinkin esille kaasujousen omasta pikku paketista. Tässä paketissa oli sisällä myös ruuveja. Kaasujousi yksinkertaisesti vaan nostetaan jalkaristikkoon. (Se painautuu siihen kiinni sitten vasta kun laittaa myös istuimen ja istahtaa päälle)
 
Seuraavaksi ruuvataan mekanismi istuimeen. Tähän tarvitaan oma ruuvimeisseli tai itse käytin akkuporakonetta. Kiristyy nopeasti ja helposti alle minuutissa. Frumm!
Sitten nostetaan istuin kaasujousen päälle. Mekanismissa on sopiva reikä joka laitetaan kaasujouseen. Viimeinen vaihe kasauksessa onkin ISTUA. Eli kunhan istahtaa tuolille, niin painuu kaasujousi kiinni ristikkoon ja istuin painuu kiinni kaasujouseen. Sitten voi kokeilla säätövivusta vielä, että korkeudensäätö pelittää.
Satulatuolin kasaus oli siis helppo juttu ja aikaa meni noin 10 minuuttia, että se oli kasassa. Joten jos kotiin haluaa tilata tämän ja ehkä aristaa jos saa tuolin kasaan, -niin uskon kyllä, että saa kasaan. Katsoo sitten näitä kuvia ja miten minä kasasin ja seuraa ohjetta, niin ihan varmasti osaa! :)

Satulatuolin voi helposti tilata verkkokaupastamme ja nyt elokuussa 2017 sen saa todella edullisesti tarjoushintaan! Tässä polku tuotteeseen: www.toimistokalustaja.fi -> Tuolit -> Satulatuolit -> Satulatuoli Toppe 10.

Tervetuloa myös myyntinäyttelyymme kokeilemaan satulatuoleja ja vertailemaan eri malleja. Tällä hetkellä meillä on esillä kolme eri satulatuolia: Satulatuoli Cowboy Plus, Satulatuoli Toppe 10 ja Satulatuoli Royal.

Tilauksia odotellessa ;)
Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti