torstai 14. syyskuuta 2017

Myyntinäyttelymme muuttaa

Nyt meillä ei olekaan Kimeikan verkkokaupassa mitään selvää kuukaudentuotetta, vaan Kimeikan kotisivujen puolelta löytyy useita mallikalusteita poistohintaan! ;) Meillä on nimittäin nyt syyskuun lopulla myyntinäyttelyn muutto! Parhaillaan on meidän tulevassa tilassa remontti meneillään ja odottelemme ja toivomme sen valmistuvan pian, niin saadaan tavarat siirrettyä. Muuttomatka ei ole pitkä, muutamme täällä Hämeentie 155 C-rapun 7.kerroksesta rakennuksen toiseen päähän. Eli meillä pysyy osoitekin samana. Mutta muuton johdosta tarjoamme nyt edullisesti valikoidut mallikalusteet. Laitanpa tässä vähän kuvia millaisia settejä on tarjolla:

Italialaisen Tecnon Beta muotopöytäryhmä ja italialisen Kastelin Kosmo Plus johtajantyötuoli

Italaialaisen Della Roveren BE pöytä ja italialaisen Kastelin Kicca tuolit

Standard Officen Forum neuvottelupöytä ja italialaisen Kastelin Kruna Plus neuvottelutuolit

Italialaisen Kastelin Koccola Plus nojatuolit
Italialaisen Della Roveren eKompi työpöytä ja käytetty työtuoli

Uusi pyöreä pöytälevy+käytetty laippajalka ja Kastelin Kicca tuolit

Italialaisen Kastelin Kuadra moduulisohva osat

Kimeikan mallipoistoihin voi tutustua osoitteessa www.kimeika.fi -> Käytetyt toimistokalusteet -> Poisto mallikappaleet. Pyrimme päivittämään tarjolla olevia mallikalusteita sinne ja poistamaan myydyt kalusteet mahdollisimman pian. Eli sivujen pitäisi olla ajan tasalla tarjonnan suhteen. Mallipoistoja löytyy myös muuton jälkeen ja eiköhän siellä ole melkeinpä aina jotain tarjolla. Kun innostun ja haluan jotain uutta näyttelyyn malliksi, niin pitäähän sille saada tilaa, niin siinä vaiheessa ilmestyykin mallipoistoihin nettiin taas jotain uutta :)

Mallikalusteista voin lähettää lisäkuvia ja mittoja kun niitä pyytää vaikka sähköpostitse: info@kimeika.fi ja tervetuloa ihan paikanpäälle katsomaan! :)

-Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti